Jump to content
CuckoldFart.com

ferike

VIP
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

About ferike

  • Birthday 05/05/1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hungary Debrecen
  • Interests
    I want to be cuckold

Recent Profile Visitors

6421 profile views

ferike's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Well Followed Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

54

Reputation

  1. A year ago, my wife went to the therapist for a massage. He told me what happened on his way home. When he arrived, they introduced themselves. My wife undressed in her underwear. She was left in bra and panties. Mass has begun. According to my wife, he massaged it very well. The massage was completely normal. After a while, the man measured my wife to see if she could remove her bra. My wife said yes. The man then massaged my wife's bare breasts. This is not a new Member State. I think the crowd enjoyed the situation. The man said he would take my wife's panties off with me. Unfortunately, my wife wouldn't let him do that. The crowds were soon bleeding. My wife got dressed and measured how much she owed him. The man told her no need to say, give and give if you don't. He said that there was a special connection between the masses. We hope to see you again. When my wife got home she told me what happened. I listened excitedly. Great Britain, not licensed, not a wholesaler. Surely something else would have happened. It hasn't gone back to human since then, and it's not working. Why do you think he hasn't gone back since??? Thank you very much for the frames!
  2. Egy évvel ezelőtt a feleségem masszázsra ment a terapeutához. Azt mondta, mi történt hazaért. Amikor megérkezett, bemutatták magukat. A feleségem levetkőzött a fehérneműjében. Melltartóval és bugyival maradt. Megkezdődtek a mise. A feleségem szerint nagyon jól masszírozta. A masszázs teljesen normális volt. Egy idő után a férfi megmérte a feleségemet, hogy megtudja, képes-e levenni a melltartóját. A feleségem igennel válaszolt. A férfi ezután masszírozta a feleségem csupasz melleit. Ez nem új tagállam. Azt hiszem, a tömeg élvezte a helyzetet. A férfi azt mondta, hogy velem veszi le a feleségem bugyiját. Sajnos a feleségem nem engedte, hogy ezt tegye. A tömegek hamarosan vért szivárogtak. A feleségem felöltözött és megmérte, mennyit tartozik neki. A férfi azt mondta neki, hogy nem kell mondani, adni és adni, ha nem. Azt mondta, hogy különleges kapcsolat jött létre a tömegek között. Bízunk benne, hogy újra találkozunk. Amikor a feleségem hazaért, elmondta, mi történt. Izgatottan hallgattam. Nagy-Britannia, nem engedélyezett, nem nagykereskedő. Bizonyára valami más történt volna. Azóta nem ment vissza az emberhez, és nem működik. Szerinted miért nem ment vissza azóta??? Nagyon köszönöm a kereteket!
  3. Egy évvel ezelőtt a feleségem masszázsra ment a terapeutához. Azt mondta, mi történt hazaért. Amikor megérkezett, bemutatták magukat. A feleségem levetkőzött a fehérneműjében. Melltartóval és bugyival maradt. Megkezdődtek a mise. A feleségem szerint nagyon jól masszírozta. A masszázs teljesen normális volt. Egy idő után a férfi megmérte a feleségemet, hogy megtudja, képes-e levenni a melltartóját. A feleségem igennel válaszolt. A férfi ezután masszírozta a feleségem csupasz melleit. Ez nem új tagállam. Azt hiszem, a tömeg élvezte a helyzetet. A férfi azt mondta, hogy velem veszi le a feleségem bugyiját. Sajnos a feleségem nem engedte, hogy ezt tegye. A tömegek hamarosan vért szivárogtak. A feleségem felöltözött és megmérte, mennyit tartozik neki. A férfi azt mondta neki, hogy nem kell mondani, adni és adni, ha nem. Azt mondta, hogy különleges kapcsolat jött létre a tömegek között. Bízunk benne, hogy újra találkozunk. Amikor a feleségem hazaért, elmondta, mi történt. Izgatottan hallgattam. Nagy-Britannia, nem engedélyezett, nem nagykereskedő. Bizonyára valami más történt volna. Azóta nem ment vissza az emberhez, és nem működik. Szerinted miért nem ment vissza azóta??? Nagyon köszönöm a kereteket!
  4. Csodálatos ez a szerződés! Vágyam!
  5. Köszönet a követésnek!

     

  6. Beautiful lady! Very pretty!
  7. 120 points here, total cuckold.
  8. Hi,thanks to the follow.

×
×
  • Create New...